Английска закуска 30гр.

Английска закуска ф28

Грил наденичка Петрохан 30гр.

Кайма 100% свинско месо 2-5кг.

Кайма за готвене 2-5кг.

Кайма с подправки 2-5кг.

Кебапче S 30гр.

Кебапче лайт 30гр.

Кортенска наденица 30гр.

Кълцана наденица

Кюфте S 30гр.

Кюфте лайт 30гр.

Свински бургер 50, 70, 90гр.

Свински шницел 50, 70, 90гр.

Свинско шишче 60гр.

Свинско шишче 80гр.

Странджански дядо 30гр.

Суджук за скара - около 250гр.

Сурова наденица (броеница)

Сурова наденица

Телешка кайма 2-5кг.

Тънка наденица