Пилешка плешка замразерна (полиблок)

Пилешки бут замразен (ред)

Пилешки крилца замразени (полиблок)

Пилешки парти бут замразен (полиблок)

Пилешки фенер с крила замразен (полиблок)

Пилешко филе замразено (полиблок)

Цяло пиле Гърция замразено (ред)